Roxana Simionescu – mama “Detectivului Andrei” (2016)

 • Stars:
 • Roxana Simionescu este mama lui Andrei Simionescu, actorul din rolul principal – Detectivul Andrei – din Seria de filme pentru copii cu detectivi, difuzata pe platforma online Clubul de Film Micile Vedete.

   

  Andrei, care are acum 16 ani, a jucat rolul principal , detectivul Andrei,  in trei din cele cinci episoade produse pana acum.  El a urmat timp de 5 ani cursurile Scolii de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete, www.micilevedete.ro. Si in aceasta toamna a fost admis la liceul de actorie din Bucuresti.

   

  Doamna Simionescu i-a povestit Emei Pendiuc , realizator TV si fondator al Scolii Micile Vedete, drumul de la sesizarea talentului lui Andrei pana la covorul rosu si marele ecran din sala de cinema. Desi, uneori chiar sotul domniei sale a fost impotriva deciziei de a urma actoria, Roxana Simionescu a gasit calea de a-si sprijini si indruma baiatul catre implinirea celui mai mare vis.

   

  Iata cateva din concluziile pe care le-a tras pe parcurs:

  *„Am vazut clar nevoia lui de a iesi in fata, de a capta atentia tuturor, de a fi cumva vedeta, in sens pozitiv”

  ** “ Eu ca mama i-am oferit mai multe variante: “ Inteleg zona de interes, dar poti sa fii regizor, cameraman, etc…”. Insa el a vrut pe sticla “

  *** “ Dincolo de talent este nevoie de determinare, de seriozitate. Degeaba ai talent, daca nu muncesti”

Vizioneaza acum
Images

Schedule in cinemas today

No schedules available today.

Care este parerea ta despre film?