Anca Puscas – regizor la TVR si mama lui Tiberiu (11 ani) (2016)

 • Stars:
 • Anca Puscas este regizor de teatru de papusi,  regizor de emisiuni si teatru TV la Televiziunea Romana si a realizat multe emisiuni pentru copii. Ea a fost cea care i-a selectat pe Nicki Iftimoaie si Carla Isache de la Scoala Micile Vedete pentru a juca roluri importante in emisiunea de Teatru TV pentru Copii “A fost odata…” de la TVR2, impreuna cu actrita Claudia Motea.  Aceasta emisiune a fost o rampa de lansare pentru cele doua Mici Vedete, care astazi joaca in filme de lung metraj, in multe reclame pe care le vedeti pe micile ecrane si in emisiuni pentru copii la Cartoon Network si Nikelodeon. Accesati www.micilevedete.ro , sectiunea Galeria Micile Vedete!

  Anca este mama lui Tiberiu (11 ani) , iar visul ei implinit a fost sa devina mama si regizor. In aceasta ordine:  intai mama si apoi regizor.

  Anca Puscas (regizor si mama) si Ema Pendiuc (realizator TV si mama) au dezbatut una dintre marile dileme ale parintilor: Sa-mi incurajez copilul sa fie cel mai bun in domeniul in care este talentat sau sa fie un bun coechipier?”. Tema centrala a interviului: „Cum sustii un copil talentat, propriul tau copil? “ a adus cu ea si multe intrebari adiacente: “Cum imi dau seama daca copilul meu este talentat?“ sau  “ Ce jocuri joci cu copilul tau? “.

   

  Anca ne-a dat multe raspunsuri care necesita un timp de reflectie personal pentru fiecare dintre noi:

  *“Asa cum cresti un copil, cresti un spectacol, un film, un documentar sau o emisiune” 

  **“Ca parinte ai tendinta de a nu mai sti exact cum era cand erai copil” 

  ***“Decizia fiecarui parinte in parte este foarte importanta. Copilul meu este talentat. Ce fac pentru el? “

Vizioneaza acum
Images

Schedule in cinemas today

No schedules available today.

Care este parerea ta despre film?