Concursul National de Filme pentru Copii Micile Vedete – Univer – Editia 1

 

Scoala de Film si Televiziune pentru copii “Micile Vedete” în colaborare cu compania Univer organizează prima ediție a Concursului National de Film pentru Copii Scoala Micile Vedete-Univer, în perioada 15 Mai – 15 Iunie 2017.

Prin acest eveniment artistic ne propunem promovarea filmului educativ, a artei cinematografice și dezvoltarea creativității copiilor la nivel local si national, prin filme realizate cu ajutorul tehnologiilor moderne, care să le reflecte originalitatea și libertatea de exprimare.

 

Echipele participante fac parte din scoli ale urmatoarelor orase: Bucuresti, Brasov, Rm Valcea, Campina si Pitesti.

Prin intermediul platformei online Clubul Micile Vedete (www.club.micilevedete.ro), echipele inscrise in Concursul National de Filme pentru Copii trebuie sa vizioneze filmul pentru copii “Aurora. Doctorul padurii” si sa isi lase imaginatia sa zburde in realizarea propriilor lor filme, pe care sa le inscrie mai apoi in concurs. În cadrul Concursului, fiecare echipa participanta va prezenta un film de scurt-metraj cu durata de maxim 10 minute, cu tema “Aurora il salveaza pe fratele padurii, Copacul”.

Juriul primei editii a Concursului National de Filme pentru Copii Micile Vedete – Univer este format din personalităţi marcante din domeniu :

  1. Salex Iatma – scenarist, actor in serialele difuzate pe postul de televiziune Pro TV (“Regina”, “Aniela”, “Iubire si onoare” ). A jucat alaturi de Steven Segal in “Contract to Kill” si a semnat scenariul pentru filmul romanesc “Tudo” ce a avut premiera la cinema anul trecut in luna mai a anului 2016.
  2. Tamara Roman – actrita, coordonator artistic si trainer de actorie. Dubleaza vocea Violetei in celebrul serial Violeta ( Disney Chanel) si poate fi recunoscuta in filme interpretand roluri precum Anastasia din Cenusareasa, Nala din Regele Leu, Linda din Rio, Sophie din Marea Bulgareala, Elefantica din Sing;
  3. Daniel Paraschiv – Coordonator achizitii filme pentru Televiziunea TVH, realizator de emisiuni Tv , documentare si radio

   

Copiii participanti si finalisti in Concursul National de Filme pentru Copii Micile Vedete – Univer, dar si cadrele didactice coordonatoare, vor avea parte de surprize constand in premii oferite de Univer in cadrul festivitatilor de premiere, dupa anuntarea castigatorilor.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului, puteti accesa aici: REGULAMENT CONCURS.

Daca sunteti curiosi sa aflati care sunt echipele participante, va invitam sa accesati LISTA ECHIPELOR INSCRISE IN CONCURS.

Platforma online de filme pentru copii Clubul Micile Vedete (www.club.micilevedete.ro) reprezinta un club al micilor cinefili si fani ai filmelor din seria Aventurile Micilor Vedete.

 

About the author:

The author didn't add any information to his / her profile yet.

Join the discussion

  • Recent Comments