Concurs Național de Filme pentru Copii – FilmStars – Ediția a IV-a, 2019


Concurs susținut de partenerii

Școala de Film și Televiziune pentru Copii “Micile Vedete” anunță debutul unei noi ediții a Concursulului Național de Filme pentru Copii – FilmStars! Cel mai îndrăgit Concurs de Filme pentru Copii revine cu o nouă identitate și o nouă înfățișare dar și cu câteva schimbări la nivelul regulamentului. Considerăm că am învățat de la fiecare din edițiile predecente și am ascultat cu atenție sugestiile participanților, astfel încât suntem încrezători că la această ediție a FilmStars mecanismele și desfășurarea concursului vor fi la un nivel ridicat.

Regulamentul concursului și condițiile de participare pot fi consultate aici:

Ediția a IV-a FilmStars vine cu un Juriu nou, format din membri importanți din lumea filmului și a cinematografiei. Pentru prima dată vor juriza filmele participante în Concurs, Aurora Păunescu și Domnica Cîrciumaru.

Aurora Păunescu

Actriță de teatru, voce și film. A jucat în spectacole puse în scenă la Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Metropolis (Spectacolul “Paganini”, regia Mick Davis, Spectacolul “10 pentru New York”, regia Lia Bignar) și Teatrul Național București și a apărut în filme de scurt și lungmetraj precum și în seriale de televiziune. Rolul principal din scurtmetrajul cu premii internationale, “Miss Sueno”, in regia lui Radu Potcoava, i-a oferit expunerea internatioala.

Domnica Cîrciumaru

Domnica Cîrciumaru este Director Internațional de Casting cu experiență de peste 13 ani în film și televiziune. A lucrat până acum la peste 60 de filme românești și străine, având colaborări cu regizori de talie internațională precum Claude Lelouch, Mick Davis, Joel Schumacher, Cristian Nemescu și alții. În plus, a fost director de casting la Mediapro până în anul 2014. Recent, Domnica Cîrciumaru a coordonat activitățile de casting pentru producții tv precum “Las Fierbinți” (PRO TV) sau “Umbre” (HBO).

Pentru a vă putea înscrie în Concursul Național de Film pentru Copii – FilmStars este necesară completarea formularului de mai jos. Veți primi un email de confirmare iar datele dumneavoastră vor fi înregistrate pentru concurs.

Formular de înscriere FilmStars 2019:

    Membrii echipei:

    După înregistrare, pe baza datelor furnizate în formular, vom crea un cont pe website-ul  http://club.micilevedete.ro.

    Veți primi prin email datele de conectare la acest cont. Odată conectați, veți putea vizualiza filmul “Cartea Magică”, cel ce furnizează și tema acestei ediții a FilmStars. Pentru conectare, vă rugăm să accesați http://club.micilevedete.ro/acces-membri/

    Împreună cu partenerii Univer și Perutnina, parteneri de nădejde în organizarea edițiilor de până acum, urăm MULT SUCCES TUTUROR ECHIPELOR ÎNSCRISE ÎN CONCURS!