Concurs Național de Filme pentru Copii – FilmStars – Ediția a IV-a, 2019


Concurs susținut de partenerii

Școala de Film și Televiziune pentru Copii “Micile Vedete” anunță debutul unei noi ediții a Concursulului Național de Filme pentru Copii – FilmStars! Cel mai îndrăgit Concurs de Filme pentru Copii revine cu o nouă identitate și o nouă înfățișare dar și cu câteva schimbări la nivelul regulamentului. Considerăm că am învățat de la fiecare din edițiile predecente și am ascultat cu atenție sugestiile participanților, astfel încât suntem încrezători că la această ediție a FilmStars mecanismele și desfășurarea concursului vor fi la un nivel ridicat.

Regulamentul concursului și condițiile de participare pot fi consultate aici:

Pentru a vă putea înscrie în Concursul Național de Film pentru Copii – FilmStars este necesară completarea formularului de mai jos. Veți primi un email de confirmare iar datele dumneavoastră vor fi înregistrate pentru concurs.

Formular de înscriere FilmStars 2019:

Membrii echipei:

După înregistrare, pe baza datelor furnizate în formular, vom crea un cont pe website-ul  http://club.micilevedete.ro.

Veți primi prin email datele de conectare la acest cont. Odată conectați, veți putea vizualiza filmul “Cartea Magică”, cel ce furnizează și tema acestei ediții a FilmStars. Pentru conectare, vă rugăm să accesați http://club.micilevedete.ro/acces-membri/

Împreună cu partenerii Univer și Perutnina, parteneri de nădejde în organizarea edițiilor de până acum, urăm MULT SUCCES TUTUROR ECHIPELOR ÎNSCRISE ÎN CONCURS!