Concurs National de Filme pentru Copii – FilmStars – Editia a 3-a, 2018


          

Scoala de Film si Televiziune pentru Copii “Micile Vedete” anunta debutul unei noi editii a Concursulului National de Filme pentru Copii – FilmStars! Cel mai indragit Concurs de Filme pentru Copii revine cu o noua identitate si o noua infatisare dar si cu cateva schimbari la nivelul regulamentului. Consideram ca am invatat de la fiecare din editiile predecente si am ascultat cu atentie sugestiile participantilor, astfel incat suntem increzatori ca la aceasta editie a FilmStars mecanismele si desfasurarea concursului vor fi la un nivel ridicat.

Regulamentul concursului si conditiile de participare pot fi consultate aici.

Pentru a va putea inscrie in Concursul National de Film pentru Copii – FilmStars este necesara completarea formularului de mai jos. Veti primi un email de confirmare iar datele dumneavoastra vor fi inregistrate pentru concurs.

Formular de inscriere FilmStars 2018:

Membrii echipei:

Dupa inregistrare, pe baza datelor furnizate in formular, vom crea un cont pe website-ul  http://club.micilevedete.ro.

Veti primi prin email datele de conectare la acest cont. Odata conectati, veti putea vizualiza filmul “Tradarea”, cel ce furnizeaza si tema acestei editii a FilmStars. Pentru conectare, va rugam sa accesati http://club.micilevedete.ro/acces-membri/

Impreuna cu compania Univer, partener de nadejde in organizarea tuturor editiilor de pana acum, uram MULT SUCCES TUTUROR ECHIPELOR INSCRISE IN CONCURS!